• Što je Ingressus Viridis

    Naš cilj je razumijeti naše korisnike i stvoriti fleksibilnu kombinaciju usluga skrojenih prema Vašim potrebama

O nama

Transformirati ćemo Vašu tvrtku iz crvenog u zeleno

Naš cilj je vaša poslovna transformacija iz neželjene crvene zone u ugodnu i optimalnu zelenu. Živahna smo savjetodavna tvrtka osnovana 2011. godine, koju odlikuje fleksibilnost u pružanju usluga koje su krojene prema potrebama naših korisnika te usredotočenost na  isporuku mjerljivih poslovnih rezultata. 

 Lets bridge the gap together

Naše ključne kompetencije su:

  • Upravljanje projektima
  • Usluge implementacije PMO-a
  • Implementacija i mjerenje procesne učinkovitosti za upravljanje projektima i upravljanje IT uslugama 
  • Savjetodavne usluge u području upravljajna projektima, programima i portfeljima 
  • Analiza i preprouke za odabir softverskih alata za upravljanje projektima 
  • Procesna optimizacija zasnovana na ITIL-u 

Lets fly together

Naša vizija: Biti najbolja savjetodavna tvrtka u području Vođenja projekata i Upravljajna IT uslugama kroz jednostavna, lako upotrebljiva rješenja koja će osigurati uspješnu tranziciju naših korisnika i omogućiti će im da budu još bolji u svojem poslovanju.

Naša misija: Pružati vrhunske savjetodavne usluge skrojene prema potrebama naših korisnika 

Za bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte, u našoj korporativnoj kulturi postoji samo jedan cilj: našim korisnicima ili potencijalnim klijentima pomoći kao god znamo i umijemo! 

Vodstvo tvrtke

Petar Bušić, Izvršni direktor

Stručnjak za financijsko planiranje i upravljanje. U njegovom uskom fokusu su projekti kojima su ciljevi transformacije na razini poslovanja tvrtke.  

Savjetodavne vještine: Konzultant za područje upravljanja financijama, upravljanja proizvodnjom, upravljanje projektima i promjenama te B2BO (Business to Business Optimization). 

Specijalnosti: Upravljanje poslovanjem, upravljanje financijama, upravljanje projektima, poslovne savjetodavne usluge, upravljanje javnom nabavom.

Ante Parlov, Viši konzultant

Voditelj složenih IT Programa i Projekata. U mojem uskom fokusu su implementacijski projekti koji se izvršavaju u više zemalja za klijente sa međunarodnim poslovanjem.

Savjetodavne vještine: IT konzultant za područje IT Konsolidacije i optimizacije, IT Service Management (na bazi ITIL-a), IT Upravljanje (PPM implementacija & integracija) i BTO (Business Technology Optimization).

 Specijalnosti: Edukacija, Upravljanje Projektima, Upravljanje uslugama, IT Upravljanje / PMO Savjetodavne usluge