Radionice po mjeri za Upravljanje Projektima

Imate specifičan poslovni izazov u području upravljanja projektima? Konstantno  se susrećete sa sličnim izazovima u upravljanju projektima? Ulažete u edukaciju vaših zaposlenika, ali nikako da napravite rezultatski korak naprijed? Možda su vam za specifične izazove potrebne radionice po mjeri!

Što mi to radimo?

 Prvi korak u rješavanju svakog izazova je razumijevanje glavnog uzroka neprihvatljivih rezultata. Naša metodologija se zasniva na tri ključna koraka:

  1. Korak - analiza trenutnog stanja, postojećih izazova te priprema radionice
  2. Korak - provedba pripremljenih radionica te davanje preporuka
  3. Korak - praćenje rezultata
3 Steps

Kako mi to radimo?

 Kroz navedenu jedinstvenu metodologiju od 3 koraka, svaka radionica usmjerena je ka rješavanju specifičnog izazova kombinacijom savjetodavnih usluga i edukacije.

Korak 1

U prvom koraku, kroz seriju intervjua, pokušavamo, razmatrajući različite perspektive vaših projektnih timova, razumjeti koji su ključni izazovi s kojima se susrećete na projektima. Uz intervjue radimo i pregled postojeće projektne dokumentacije i metodologije, te ukoliko se pokaže potrebnim, zajedno s vama vodimo jedan projekt. Uvidom u vaše procese, metodologiju i timove, slažemo seriju preporuka i radionica kako bi adresirali otkrivene izazove. Uz izradu samih radionica, pripremamo i mjerljive ključne pokazatelje uspjeha, kako bi mogli pratiti učinkovitost i rezultate radionica.

Korak 2 

U drugom koraku pristupa se samom izvođenju radionica s vašim projektnim timovima. Cilj radionica je edukativno-savjetodavni proces i promjena postojećih navika, kako bi se ostvarili bolji budući rezultati. Konačni rezultat radionica je serija preporuka za vašu tvrtku.

Korak 3

Kroz definirane preporuke i mjerljive ključne pokazatelje uspjeha procjenjujemo uspjeh implementiranih mjera i tražimo daljnja potencijalna poboljšanja za vašu organizaciju.

Zašto Vam baš to treba?

 Ukoliko imate specifične izazove i želite napraviti pravi i brzi korak naprijed, onda je ova savjetodavno-edukativna usluga za vas. Kroz kombinaciju savjetodavnih usluga i usmjerenu edukaciju možete postići najbolje rezultate za vas i vaše zaposlenike. Svaka radionica fokusirana je isključivo na vaše izazove i samim time predstavlja jedinstveni proizvod usmjeren samo na vašu tvrtku i vaš tim.

Kontaktirajte nas!

 Ukoliko imate dodatnih pitanja, htjeli bi više informacija ili Vas zanima sastanak uživo, slobodno nas kontaktirajte na ovom linku.