Potpisali smo novi servisni ugovor za KONE

Ponosni smo što možemo objaviti da smo potpisali novi tromjesečni servisni ugovor za usluge Upravljanje Projektima sa tvrtkom KONE sa sjedištem u Finskoj. Mjesto isporuke usluge će biti Helsinki, Finska a projekt je transformacija i modernizacija mreže KONE R&D odjela u Helsinkiju.

KONE kao tvrtka

KONE Logo

KONE Oyj (službeni naziv KONE) je osnovan 1910 sa sjedištem u Helsinki, Finska. KONE je internacionalna inženjerska i uslužna tvrtka koja zapošljava 43.000 ljudi diljem svijeta. Tvrtka je jedna od najvećih svjetskh proizvođača dizala i pokretnih stepenica, te uz proizvodnju pruža usluge održavanja i modernizacije postojećih instalacija. KONE, uz dizala i pokretne stepenice, proizvodi i održava automatska vrata. Tvrtka je prisutna u preko 50 država diljem svijeta i ima preko 1000 ureda. Više informacija o tvrtci možete pronaći na www.kone.com

Mi i KONE

Building Bridges

Sa tvrtkom KONE uspješno surađujemo od početka osnivanja tvrtke gdje je glavnina isporučenih usluga iz područja outsourcing Upravljanja Projektima. KONE prepušta nasim stručnjacima upravljanje njihovim kritičnim projektima oslanjajući se na naše znanje i iskustvo. Dugogodišnja suradnja je potvrda kvalitete usluge i znanja kojeg mi kao mala specijalizirana tvrtka možemo ponuditi jednom globalnom igraču, vodećem u svojoj industriji.

Naš Zadatak

Kao tvrtka specijalizirana za upravjlanje projektima naš zadatak unutar ovog ugovora/projekta će biti:

  • Smanjiti rizik od neuspjeha projekta kroz učinkovito upravljanje rizicima
  • Pravovremeno komunicirati sa svim dionicima projekta kako bi pružili dovoljno informacija za ključne poslovne odluke
  • Omogućiti uspješnu transformaciju mreže kroz spajanje svih ključnih strana: vendori, arhitekti, krajnji korisnici....
  • Upravljanje rasporedom, kvalitetom isporuka i učinkovitom tranzicijom u operaciju/produkciju

Veselimo se našem novom izazovu na projektu!