Naša stranica je napokon online!

Nakon 5 godina uspješnog rada napokon smo se uložili vrijeme i trud da objavimo naše stranice! Pratite nas na www.ingressus-viridis.hr.

Podržani pretraživači

Trudili smo se stranicu optimizirati za sve standardne pretraživače. Isto tako u suradnji sa našim dizajn timom smo napravili responzivno web sjedište optimalno za sve tipove uređaja - računala, tablete i mobilne telefone. U slučaju da primjetite bilo kakve greške na stranicama slobodno nas kontaktirajte, svaka pomoć u otkrivanju grešaka će biti nagrađena.

Podržani browseri

Tim iza uspješnog web-a

Teamwork!

Upravljanje projektima nas uči da iza svakog uspjeha ponajprije stoji dobar tim! Prilikom izrade stranica koristili smo usluge, u dizajnerskim krugovima, vrlo poznatog dvojca Rašić + Vrabec (http://rasicvrabec.com ) a za samu programsku izvedbu je bio zadužen Vedran Kolac (http://tendency.io).

Naš Newsletter

Newsletter

Ako nas želite pratiti i biti u korak sa događanjima, novostima i novim treninzima prijavite se na naš newsletter u dnu stranice. Svaki prijavljeni korisnik dobiva 5% dodatnog popusta na sve naše treninge iz područja upravljanja projektima.