Savjetodavne usluge za uspostavu Upravljanja projektima

Savjetodavne usluge pomoći će vam učinkovitije upravljati projektima i razlučiti vođenje projekta od cjelokupnog upravljanja vašom organizacijom. Ova usluga dodatno će olakšati informaciju u kakvom je stanju vaš projekt, u kojoj se fazi nalazi te vam dati valjanu informaciju za donošenje kvalitetne odluke isplati li se daljnje ulaganje u projekt ili odustajanje od istog. Također, savjetodavne usluge za uspostavu upravljanja projektima pomoći će da vaša organizacija i zaposlenici unutar nje kontinuirano uče iz postojećih projekata, kako bi u budućnosti dodatno podigli kvalitetu upravljanja budućim projektima.

Usluga Uspostave upravljanja projektima

Ako želite da vaša organizacija uspješno upravlja projektima onda je potrebno, u skladu s vašim poslovnim potrebama, implementirati ponovljivu strukturu i metodologiju za upravljanje projektima. Implementacija metodologije nije jednokratan poduhvat, već razvojni ciklus u životu vaše organizacije.

Ključni koraci za uspostavljanje upravljanja projektima (bilo agilnog ili klasičnog) su:

  1. Procjena trenutnog stanja i poslovnih potreba unutar organizacije
  2. Izrada razvojnog plana i metodološkog okvira organizacije
  3. Implementacija metodologije, procesa i alata; edukacija zaposlenika
  4. Implementacija mehanizama kontinuiranog poboljšanja u upravljanju projektima

PM Metodologija

Izrada metodologije za upravljanje projektima

Ingressus Viridis razvit će metodologiju i procese za upravljanje projektima koji su u skladu s poslovnim potrebama, veličinom i kompleksnosti vaše organizacije. Važno je implementirati ispravan nivo složenosti procesa, s pripadajućim alatima i predlošcima, kako bi omogućili pravi nivo potrebnih poslovnih informacija, bez da zagušimo projektni tim s nepotrebnom dokumentacijom. Tijekom implementacije vodit ćemo računa o postojećim procesima i uključit ćemo, koliko je moguće, postojeće stanje u novi metodološki okvir. Naši konzultanti prilikom definiranja vaše metodologije koriste već definirane predloške, alate i procese iz našeg portfelja proizvoda, što uvelike skraćuje potrebno vrijeme dolaska do krajnjeg rezultata.

 Zašto odabrati ovu uslugu?

Ukoliko želite isporučivati uspješne projekte koji su usklađeni sa poslovnim ciljevima vaše tvrtke, kontaktirajte nas da vam pomognemo. Naše iskustvo, znanje i alati omogućit će da budete uspješniji u vašim projektima.

Ukoliko imate pitanja, specifičnih projektnih problema ili bilo kakvih upita slobodno nas kontaktirajte preko naše kontak mail adrese: info@ingressus-viridis.hr